نصب و تعمیر کولرهای گازی و اسپلیت در محل شما

  • نصب کولر گازی
    مجموعه تندیس تهران(در خصوص نصب کولر گازی و کلیه خدمات کولر گازی) برگرفته از کادری مجرب و با تجربه اماده خدمت رسانی در سراسر استان تهران در حیطه ی کولرگازی، سرویس کولرگازی، تعمیر کولرگازی، نصب کولر گازی، خدمات کولرگازی، لوله کشی کولرگازی، و کلیه امور مربوط به کولرگازی در کلیه ی برندها با ارزان ترین قیمت و سرویس دهی در محل می باشد.
  • نصب یونیت داخلی:
    در ابتدا بایددر نظر داشته باشید تا جای ممکن همزمان از کولرگازی و کولر ابی در یک محیط استفاده نکنید زیرا این دو وظایفی متضاد با یکدیگر دارند، کولرگازی از محیط رطوبت میگیرد ولی کولر ابی به محیط رطوبت میدهد. در نصب کولر گازی باید دقت داشت که محل نصب یونیت داخلی به دکوراسیون آسیب وارد نکرده و با نظر چیدمان محیط سازگار باشد. دقت کنید در نصب کولر گازی باید اتصال بین یونیت داخلی و خارجی به راحتی ایجاد شود و کمترین متراژ و اخلاف ارتفاع را داشته باشد. محلی که برای نصب کولر گازی انتخاب میکنید باید مناسب با وزن پنل باشد تا به راحتی وزن کولر گازی را تحمل کند و باید قبل از نصب کولر گازی به جنس دیوار دقت کنید.هم چنین پنل در محلی نصب شود که پرتاب باد مناسب با محیط را انجام دهد. برای نصب پنل داخلی کولر گازی برای جلوگیری از کثیف شدن محیط بهتر است از دریل های کیسه دار استفاده شود و قبل از عملیات سوراخ کاری نهایی بهتر است از مته راهنما استفاده شود و در زمان سوراخ کاری دقت داشته باشید که سوراخ کاری با شیب کمی به سمت بیرون انجام شود. در زمان نصب سینی پشتی کولر گازی، دقت کنید که پنل به صورت افقی نصب گردد. لوله تخلیه آب در زمان نصب پنل داخلی کولر گازی باید در پایین ترین سطح قرار داشته باشد.و توجه شود که لوله آب خروجی پنل کولر گازی نشتی نداشته باشد در غیر این باعث رطوبت گرفتن دیوار خواهد شد.هم چنین لوله تخلیه آب باید به صورت شیب دار نصب گردد. باید در نظر داشت که خروجی هوای کولر گازی در زمان نصب مسدود نشده باشد زیرا باعث اختلال در روند کاری دستگاه میگردد.در زمان نصب کولر گازی دقت شود که محل نصب به صورتی باشد تا در صورت نیاز سرویس دستگاه به راحتی انجام گیرد. برای نصب کولر گازی حتما از افراد متخصص استفاده کنید مجموعه تندیس تهران با تکنسین های با تجربه و دوره دیده اماده خدمات رسانی با پایین ترین قیمت و در محل می باشد.
  • نصب یونیت خارجی:
    در نصب یونیت خارجی(کندانسور) باید به نکات زیر توجه کرد: اگر یونیت خارجی در محلی نصب شود که چندین دستگاه دیگر در مجاورت آن قرار داشته باشد باید توجه کرد که فاصله آن با دستگاه های دیگر کم تر از 80 سانتی متر نباشد زیرا کندانسور زمانی که به صورت موازی در کنار کندانسوری دیگر قرار گیرد تحت تاثیر هوای خروجی یک دیگر قرار می گیرند و هم چنین فضای اطراف کندانسور کولر گازی به صورتی در نظر گرفته شود که در صورت نیاز به سرویس ، سرویسکار و تعمیرکار به صورت کامل به دستگاه تسلط داشته باشد. به دلیل کثیف نشدن کویل یونییت خارجی باید دقت داشت که در نزدیکی محل نصب یونییت خارجی، نباید دودکش و هواکش های محیط های آلوده و قابل اشتعال وجود داشته باشد زیرا در صورت آلوده شدن و کثیف شدن کویل ضریب انتقال حرارت آن کاهش میابد. محل نصب کندانسور در بهترین صورت نباید در معرض تابش مستقیم نور خورشید باشد.زیرا نور ورشید باعث کم شدن عملکرد سرمایش و کاهش راندمان کولر گازی اسپلیت خواهد شد. باید توجه داشت که اگر محیط مناسب برای برای نصب یونییت خارجیاز نظر تابش نور خورشید وجود نداشت باید از سایه بان برای کندانسور استفاده کرد. هم چنین اگر لازم بود که نصب یونییت خارجی بر روی لبه پنجره صورت گیرد باید حتما از لرزه گیر استفاده شود و هم پنین استحکام کافی را داشته باشد تا بتواند وزن کندانسور را به خوبی تحمل کند. اگر در نصب کولر گازی مجبور به نصب یونییت خارجی بر روی سطح شیبدار باشید باید با دقت خیلی زیادی تراز شود تا مشکلی برای دستگاه ایجاد نشود و اگر مجبور به سوراخ کردن سقف بودید بعد از سراخکاری و عبور لوله ها باید حتما سوراخ را با خمیر مخصوص پر کرد. باید دقت داشت که برای کندانسور بعد از نصب درپوش تخلیه آب کولر گازی یک مسیر مناسب برای خالی شدن آب مشخص کرد. محل نصب کولر گازی(کندانسور) باید به صورتی باشد که هوای خروجی کندانسور به راحتی خارج شده در غیر این صورت برگشت هوا ایجاد شده و دستگاه اورلود میکند. در آخر باید توجه داشت که یونییت خارجی در محلی نصب گردد که هوای خروجی و صدای دستگاه نه برای خود فرد و نه برای همسایگان مشکل ایجاد نکند.
  • روند نصب یک دستگاه کولر گازی:
    در ابتدای نصب کولر گازی باید سینی پنل را نصب کرد که وظیفه نگهداری پنل داخلی را دارد. این سینی باید تراز شده نصب گردد این سینی باید 10 تا 30 سانتی مت از سقف فاصله داشته باشد با توجه به جایگذاری پنل داخلی موقعیت کندانسور بیرونی را مشخص کرده و برای کندانسور یک پایه زمینی یا دیواری تعبیه میکنید.
  • لوله کشی کولر گازی (اتصال بین کندانسور و پنل):
    در ابتدا باید لوله های اتصال را وکیوم کرد. دو دلیل اصلی برای وکیوم کردن مورد نظر میباشد: 1 عمل وکیوم لوله های اتصال باعث میشود هیچ گونه رطوبت و هوایی داخل لوله وجود نداشته باشد زیرا به مرور باعث آسیب رسیدن به کولر گازی میشود. 2 عمل وکیوم باعث تمیز شدن لوله ها از گردو غبار میباشد و از گرفتگی سیستم در طول کارکرد جلوگیری میکند. باید توجه داشت که اتصال بین لوله ها و لوله با کولر گازی به درستی صورت گرفته باشد تا از نشتی گاز در طول مدت کارکرد کولر گازی جلوگیری شود. در ابتدا باید متراژ لوله از پنل تا کندانسور محاسبه گردد با استفاده از متر و به صورت دقیق از روی دیوار متراژ را محاسبه کنید هم چنین دقت داشته باشید که فاصله هایی که دارای خم میباشند را به درستی و با دقت اندازه گیری کنید. در هنگام برش لوله دقت داشته باشید که لوله را دقیقا به صورت 90 درجه برش بزنید. در غیر این صورت نشتی گاز خواهیم داشت.هم چنین دقت داشته باشید که همیشه در زمان برش لوله 30 تا 40 سانتی متر بیشتر از متراژ محاسبه شده لوله را برش دهید. قبل از اتصال لوله ها باید مقطع لوله را پلیسه گیری کنید در غیر این صورت نشتی گاز خواهید داشت و در برش از اره آهن بر به هیچ وجه استفاده نشود و فقط از لوله بر استفاده کنید.زمانی که پلیسه گیری کردید سپس مهره را رد کرده و لوله را پرچ می کنید.
  • اصول لوله کشی:
    1 -لوله مسی با ضخامت مناسب دستگاه 2 -ابزار کاربردی: لوله بر ، دستگاه هلال کن(پرچ) ، سمباده برای پلیسه گیری ، آچار وزنی 3 -کابل (نسبت به متراژ لوله 5 تا 6 متر بیشتر در نظر بگیرید) مراحل بریدن لوله در نصب کولر گازی: در ابتدا به یک دستگاه لوله بر نیاز دارید. لوله را داخل لوله بر قرار داده و با وارد کردن یک فشار مین به پیچ لوله بر ، لوله را پاد ساعت گرد چرخانده تا لوله بریده شود. لوله بریه شده را با سوهان مخصوص پلیسه گیری کنید تا از نشتی جلوگیر شود. هم چنین برای جلوگیری از نشتی باید توجه داشت که لوله دچار ترک نشده باشد. با استفاده از لوله پاک کن داخل لوله را به خوبی تمیز کنید.
  • مراحل پرچ لوله در نصب کولر گازی:
    لوله را داخل لوله گیر قرار داده و محکم میکنید. زیرا در صورت حکم نبودن ممکن است در هنگام پرچ کردن لوله جابه جا شده و عملیات پرچ به خوبی انجام نپدیرد. در زمان پرچ کردن و باز کردن پرچ کن دقت کنید که به لوله آسیب نزنید.
  • مراحل سیم کشی در نصب کولر گازی:
    در سیم کشی باید سیم ها از پشت دستگاه پنل داخلی کشیده و به جلوی آن هدایت کرد. سیم زرد یا سبز سیم اتصال به زمین میباشد. خروجی یک سیم آبی خروجی 2 سیم قهوه ای خروجی 3 سیم قرمز
  • راه اندازی کولر گازی:
    زمانی که کولر گازی شما نو میباشد و میخواهید برای اولین بار آن را نصب کنید باید هوای داخلی یونیت و لوله ها را از رطوبت و گرد و غبار تخلیه کنید. اما کندانسور(یونیت خارجی) دارای گاز میباشد و احتیاج به عمل وکیوم ندارد. امروزه بهترین و به صرفه ترین راه برای انجام عمل رطوبت گیری ، وکیوم کردن کولر گازی میباشد. عمل وکیوم قبل از راه اندازی دستگاه عمری ضروری است زیرا اگر رطوبت و گردو غبار از طریق لوله و یا هوای داخل پنل وارد سیستم شود باعث کاهش روند کارکرد دستگاه و در نهایت صدمه دیدن کولر گازی میشود. لازم به ذکر است در سیستم های که گاز داخلی کندانسور به هر علتی خالی شده باشد قبل از انجام عمل وکیوم باید شیرهای سرویس را باز نگه داشته تا ععمل تخلیه به صورت کامل در کل سیستم انجام پذیرد.
  • اگر دستگاه وکیوم نشود چه اتفاقی ممکن است رخ دهد:
    بالا رفتن فشار سیستم بالا رفتن جریان مصرفی کم شدن طرفیت سیستم یخ زدگی لوله ها در اثر رطوبت خوردگی لوله ها در اثر رطوبت رطوبت موجود با روغن ترکیب شده و ایجاد اسید و لجن در سیستم میکند.
  • نحوه شارژ گاز کولر گازی:
    همانطور که از اسم آن مشخص است ، شارژ گاز یعنی اضافه کردن و تزریق گاز به سیستم بر حسب نوع گاز آن R410 و R22 در حال حاظر در بازار نسبت به اسپلیت های موجود دو نوع گاز وجود دارد گاز: این گاز به دلیل ساختار شیمیایی که دارد باید به صورت مایع به کولر گازی تزریق شود.R410 گاز این گاز را میتوان به همان صورت گاز به سیستم تزریق کرد.R22 گاز
    طریقه شارژ گاز کولر گازی
  • کولر گازی در دو حالت نیاز به شارژ گاز دارد:
    1.در حالت نصب اولیه :
    کپسول گاز را اندازه گیری کنید کاتالوگ دستگاه را مطالعه کرده به میزان گاز را بر حسب کیلوگرم دقت فرمایید مقدار گاز نوشته شده در کاتالوگ را از وزن کپسول کم کرده وزن به دست آمده وزنی است که کپسول باید بعد از شارژ دستگاه داشته باشد اگر برای نصب دستگاه بیش از 5 متر لوله کشی انجام شده باشد باید به ازای هر متر بیشتر حدود 21 گرم گاز بیشتر از گاز محاسبه شده به دستگاه تزریق کنید. ابتدا شیرهای گیج ( دستگاه اندازه گیری) را بسته و شیلنگ آبی رنگ را به شیر برگشت کمپرسور متصل نمایید. کپسول گاز را به شیلنگ زرد رنگ وصل کرده و شیر کپسول گاز را باز کنید. کپسول را مرتب وزن کرده تا به وزن محاصبه شده برسد سپس شیرها را بسته و کپسول را جدا کنید. در انتها با کمک دستگاه آمپراژ میزان شارژ را چک کرده و از کافی بودن گاز اطمینان حاصل نمایید.
    2 . اضافه کردن شارژ گاز:
    ابتدا شیرهای گیج ( دستگاه اندازه گیری) را بسته و شیلنگ آبی رنگ را به شیر برگشت کمپرسور متصل نمایید. کپسول گاز را به شیلنگ زرد رنگ وصل کرده و شیر کپسول گاز را باز کنید سپس کولر گازی خود را روشن کنید شیر آبی رنگ را باز کرده سپس با استفاده از گیج و یا آمپر مصرفی تنظیم شارژ نمایید. سپس با استفاده از گیج و یا آمپر مصرفی تنظیم شارژ نمایید. شیرهای گیج و کپسول گاز خود را ببندید کولر گازی را خاموش کرده و شیلنگ گیج را از شیر سرویس و کپسول گاز خود باز کنید. در زمانی که کولر گازی نصب شده باشد و احتیاج به جابه جایی آن شود شما میتوانید گاز دستگاه جمع کرده تا کولر گازی در زمان جابه جایی گاز خود را از دست ندهد.
  • جمع آوری گاز کولر گازی:
    جمع آوری گاز یا به اصطلاح پمپ دان کردن یعنی هدایت کردن گاز از لوله ها و پنل کولر گازی به سمت کندانسور ( پنل بیرونی). باید توجه کرد که شیرها در هنگام کار کردن کولر گازی باز باشد. هم چنین درپوش شیرها را نیز باز کنید. اگر کولر خاموش بود باید کولر را برای مدت 10 تا 15 دقیقه روشن نگه دارید شیرهای گیج را کاملا بسته و شیلنگ گیج را به شیر سرویس وصل کنید شیر رفت را کاملا محکم ببندید و تا زمانی که عقربه گیج زیر صفر آمد صبر کرده و سپس شیر برگشت را نیز کاملا ببندید. پس از طی این مراحل دستگاه را خاموش کرده. حال میتوانید لوله های اتصال پنل داخلی و کندانسور را جدا نمود و به راحتی و بدون نشتی گاز کلر گازی را جابه جا کنید.
  • تست فشار و نشت یابی:
    ابتدا از بسته بودن شیرها مطمئن شوید، با برداشتن درپوش شیر های کندانسور از بسته بودن آنها مطمئن شوید. سپس یک شیلنگ گیج را به شیر گاز وصل کرده و شیلنگ دیگر گیج را به کپسول ازت وصل کنید شیر کپسول را باز کرده تا فشار کپسول به 150 برسد. برای مطمئن شدن از نشتی نداشتن محل های جوشکاری آنها را آغشته به کف و صابون کرده و به فشار گیج دقت کنید زیرا اگر عقربه گیج پایین آمده باشد یعنی سیستم نشتی دارد. پس از طی کردن مراحل نشت یابی و تست فشار کپسول را جدا کنید و مراحل وکیوم را طی کنید.
  • وکیوم در نصب کولر گازی :پس از جدا کردن کپسول ، پمپ وکیوم را وصل کنید. دقت داشته باشید که برای انجام عمل وکیوم از کمپرسور های معمولی استفاده نکنید زیرا عمل وکیوم را به خوبی انجام نمی پذیرد. اگر لوله کشی بیش تر از 10 متر بود زمان وکیوم حداقل 15 دقیقه و یا بیشتر است و اگر کمتر از 10 متر باشد حداقل زمان 10 دقیقه و یا بیشتر. درجه ی گیج باید تا زیر صفر برسد و دقت کنید که زمان وکیوم کردن به دو عامل بستگی دارد: 1 ظرفیت پمپ وکیوم 2 حجم کولر گاز برای مثال اگر برای وکیوم کردن از پمپ وکیوم با ظرفیت 8 متر مکعب استفاده کنید، اگر لوله کشی بیش تر از 10 متر بود زمان وکیوم حداقل 15 دقیقه و یا بیشتر است و اگر کمتر از 10 متر باشد حداقل زمان 10 دقیقه و یا بیشتر. در انتها زمانی که عمل وکیوم تمام شد شیر گیج را ببندید و پمپ وکیوم را خاموش کرده و پس از 5 دقیقه اگر درجه گیج بالا آمده باشد یعنی سیستم نشتی داشته ، و اگر درجه جابه جا نشده بود یعنی مشکلی در سیستم نبوده و پمپ را باز کرده و شیرها را باز کنید. پس از 5 دقیقه کولر گازی را روشن کرده.
  • نکات قابل توجه در نصب کولر گازی:

1 -توجه داشته باشید که پنل داخلی دستگاه باید کاملا تراز نصب گردد در غیر این صورت گاز به صورت نامساوی در دستگاه پخش شده و هم چنین آب از دستگاه چکه میکند. 2- دستگاه را در معرض نور بیرون نصب نکنید 3- به مصرف کننده توصیه کنید که از ورود و خروج هوای زیاد به داخل فضایی که پنل نصب کرده اید جلوگیری کنند زیرا در طولانی مدت موجب کم شدن بازده دستگاه میشود. 4- پنل داخلی را در محلی نصب کنید تا توزیع گرما و سرما به صورت مناسب و یکسان به تمام محیط داشته باشد. 5- داخل لوله ها را قبل از نصب حتما توسط گاز ازت تمیز کرده تا گرد و غبار در آن وجود نداشته باشد زیرا گردو غبار در لوله در طولانی مدت موجب آسیب به کولر گازی و کوتاه شدن عمر کمپرسور میشود. 6- ورودی و خروجی دستگاه را مسدود نکنید زیرا موجب کم شدن راندمان و آسیب به کولر گازی میشود. 7- اگر قرار بود دو کندانسور در کنار هم نصب گردد توجه داشته باشید که به هیچ وجه ورودی یک کندانسور روبه روی خروجی کندانسور دیگر نباشد. 8- کندانسور به صورتی نصب گردد که وزش باد به صورت مستقیم به سمت پروانه های آن نباشد. 9- نصب کندانسور در سایه باعث بالا رفتن راندمان دستگاه خواهد شد. 10- حتما پس از لوله کشی عملیات نشت یابی را انجام دهید. 11- هیچ گاه لوله کشی را از متراژ استاندارد بیشتر انجام ندهید زیرا باعث کاهش راندمان کولر گازی خواهد شد. 12- کندانسور و پنل داخلی نباید از نظر سطح نصب غیر استاندارد باشند. 13- تا جایی که امکان دارد مسیری که برای لوله کشی انتخاب میشود، مسیری باشد که کمترین نیاز به خم کردگی لوله را داشته باشد. 14- در لوله کشی توجه داشته باشید که بین لوله مایع و گاز حتما عایق وجود داشته باشد. 15- در هنگام لوله کشی به سایز لوله ها دقت کنید، در صورت صحیح نبودن سایز کولر گازی عمر مفید خود را از دست میدهد. این نکات، نکاتی مهم و تخصصی می باشند که مجموعه تندیس تهران میتواند در راستای خدمات مورد نظر شما با پایین ترین قیمت خدماتی کاملا تخصصی به شما ارائه دهد.

  • تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی و نصب کولر گازی:
    1 متر و مولتی متر 2 چکش 3 دریل 4 آچار فرانسه 5 پیچ گوشتی دو سو و چهار سو 6 سیم چین 7 کاتر 8 گیج 9 پمپ وکیوم 10 لوله بر 11 پرچ کن لوله مسی 12 خم کن لوله مسی 13 گرد بر
    کولر گازی از چه اجزایی تشکیل شده است؟
    کولرهای گازی یکی از انواع سیستم ها ی تهویه مطبوع به حساب می آیند و دارای اجزای زیر میباشند: کمپرسور کندانسور شیر انبساط اوپراتور
  • انواع کولر گازی
    1 .کولر گازی پنجره ای: از ابتدایی ترین نوع کولر گازی میتوان به کولر گازی پنجره ای اشاره کرد. که در این نوع از کولرهای گازی همه اجزای در یک قسمت به صورت یکپارچه قرار دارند. کولرهای پنجره ای دارای برق مصرفی تکفاز می باشند. بهتر است که برق مصرفی کولرهای پنجره را از پریز معمولی داخل منزل یا محل کار تامین نکرد و برق ان را از کنتور به صورت مجزا تهیه کرد . قسمتی از سیستم که هوای کمپرسور از آن خارج میشود باید در بیرون محیط قرار داشته باشد از همین رو اکثرا در ورودی پنجره ها نصب میگردد. و به عنوان کولر گازی پنجره ای شناخته شده است. 2 .کولر گازی پرتابل: این مدل کولر گازی برای فضاهای کوچک اجاره ای یا استفاده موقت حدود 20 الی 30 متر مربع حداکثرکاربرد داشته و چون دارای چرخ می باشند قابل حمل هستند. و این نوع کولرها در اماکنی که امکان نصب اسپلیت ها یا مدل پنجره ای وجود ندارد این کولر گازی گزینه خوبی است کولرهای گازی جدید پرتابل بدون نیاز به نصب با قابلیت حمل آسان و ظاهری بسیار شیک و زیبا, مناسب برای فضاهای کوچک طراحی گردیده است. این نوع کولر گازی ها نیز به صورت یک تکه مانند کولر پنجره ای میباشند و همه اجزای آن در یک قسمت هستند. با این تفاوت که این کولر ها قابل جابه جایی وحمل میباشند و هوای کندانسور به وسیله یک لوله خارج شده و احتیاج به محیط باز ندارد. از همین رو بیشتر برای کانکس ها و اتاقک های کوچک مورد استفاده قرار میگیرند. 3 .کولرگازی اسپلیت در این نوع از کولرها اجزای تشکیل دهنده به صورت یکپارچه و یک تکه نمیباشند. این کولر ها از دو قسمت تشکیل شده اند: پنل داخلی پنل بیرونی یا همان کمپرسور در این نوع ازکولرهای گازی کمپرسور در فضای بیرون قرار گرفته و به راحتی هوای گرم از آن خارج میشود و هم چنین صدای کمپرسور در فضای داخلی راه پیدا نمیکند. اسپلیت ها خود دارای انواع مختلفی میباشند، که در ادامه انواع آن را ذکر می کنیم:
  • انواع اسپیلت
    3-1 اسپلیت های دیواری: این نوع اسپلیت ها داری یک پنل داخلی دیواری و یک پنل بیرونی میباشند که ظرفیت آنها حداقل 9000 و حداکثر 36000 میباشند. 3-2 اسپلیت سقفی زمینی: این نوع اسپلیت درای پنل داخلی میباشد که هم به سقف متصل میگردد و هم میتوان آن را بر روی زمین به صورت خوابیده قرار داد . 3-3 اسپلیت ایستاده: در این نوع اسپلیت پنل داخلی بزرگ تر با ظرفیت بالای 36000 میباشد و به علت پرتاب بالای باد آن و سرمایش و گرمایش بالای آن برای فضاهای بزرگ مانند رستوران , مساجد , سالن های اجتماع و …… مناسب میباشد. 3-4 اسپلیت سقفی دیواری: در اسپلیت های دیواری پنل به هیچ وجه نباید به سقف چسبیده باشد اما در این نوع از اسپلیت ها به دلیل اریب بودن دریچه باد آن پنل را هم میتوان به سقف متصل کرد و هم میتوان به دیوار وصل کرد. 3-5 داکت اسپلیت : در این نوع از اسپلیت ها میتوان از یک کمپرسور با چندین پنل استفاده کرد. برای نصب این نوع اسپلیت ساختمان شما باید کانال کشی شده باشد و پنل در داخل سقف کاذب جای گذاری میشود. مزیت این سیستم اشغال نکردن فضا و استفاده از یک کمپرسور برای یک واحد میباشد. 3-6 اسپلیت کاستی: اسپلیت های کاستی بیشتر کاربری تجاری و اداری داشته. پنل داخلی در سقف کاذب تعبیه شده و دارای یک دریچه در وسط میباشد که در چهار سمت آن چهار دریچه دیگر وجود داشته که دریچه وسط هوا را گرفته و چهار دریچه کناری هوای خنک را به محیز باز میگردانند. (تندیس تهران با کادری دوره دیده امادگی هرگونه خدمت رسانی در حیطه خدمات فنی کولرگازی و سرویس کولرگازی و نصب کولرگازی و تعمیر کولرگازی می باشد.) تندیس تهران در کلیه مناطق تهران اماده خدمت رسانی در کلیه امور کولرگازی اعم از سرویس کولرگازی تعمیر کولرگازی نصب کولرگازی با قیمت ارزان و خدمات دهی در محل می باشد.
  • نکات مهم در نگهداری کولر گازی
    کولر گازی یکی از مهمترین و اصلی ترین ابزارهای هر منزلی محسوب می شود که روزهای گرم تابستان بدون چنین دستگاه هوشمندی غیر ممکن است! کولر گازی و نصب کولر گازی یکی از کارهایی است که خانواده ها با ورود به یک منزل جدید آن را انجام می دهند. در واقع نصب کولر گازی بایستی توسط یک سرویسکار مجرب انجام شود تا مشکلی بوجود نیاید. از این رو بعد از نصب کولر گازی بایستی با رعایت نکاتی، باعث عملکرد بهتر دستگاه و در نتیجه طول عمر آن شوید. ما در این مطلب قصد داریم نکات مهمی که بایستی در نگهداری کولر گازی بدانید را برایتان ارائه دهیم.
  • چگونه از کولر گازی مراقبت کنیم؟
    بعد از نصب کولر گازی، بایستی به نکات مهمی توجه کنید تا بتوانید برای سالهای سال از کولر خود استفاده کنید. اولین نکته ای که برای عملکرد درست کولر باید مدنظر قرار دارد، سرویس و تعمیر کولر گازی در زمان مناسب است، اگر به تازگی نصب کولر گازی خود را انجام داده اید، پیشنهاد می شود برای یک زمان مناسب در چند ماه آینده، با یک سرویسکار ماهر مشورت کرده و برای سرویس کولر گازی خود زمان مشخص کنید. اکثر مشکلاتی که در این زمینه پیش می آید، به دلیل بی توجهی به تعمیر کولر گازی است. همچنین یادتان باشد در هنگام فعالیت کولر گازی، پنجره های باز را ببندید، چرا که در این حالت هوای گرم وارد محیط داخل منزل شده و بخش عمده ای از توان کولر گازی برای خنک کردن این هوا شده و در نتیجه کمپرسور دچار خرابی و فرسودگی می شود. با سرد شدن فضای منزل، کولر را خاموش کنید، چرا که سرد کردن فضا نه تنها از لحاظ بهداشتی مناسب نیست، بلکه به کولر هم آسیب می زند. از این رو سعی کنید در زمان هایی که اوج گرما می باشد از کولر استفاده کنید.
هم اکنون ثبت نام کنید
به مشاوره نیاز دارید؟